Når kommer fakturaen?

• Har du valgt å betale med Klarna faktura sendes fakturaen ut fra Klarna til din e-post. Fakturaen sendes ut den dagen vi sender din bestilling fra vårt lager og noen ganger dagen etter.

Har du valgt å betale med Klarna Konto, noe som innebærer avbetaling, sender Klarna ut en faktura måneden etter. Du kan velge om du vil betale alt med en gang eller om du vil vente.

Har du valgt Klarna kampanje-betale i "valgt måned" sendes fakturaen i slutten av den valgte måneden.

Hvis du har betalt med kort eller en annen betalingsmetode og trenger en faktura med merverdiavgift, kontakt vår kundeservice så sender vi ut en kvittering.