Hvordan bytter jeg en vare?

• Ønsker du å bytte en eller flere av dine mottatte varer til en annen, kan du enkelt gjøre det gjennom vår returportal som du finner her og deretter velge årsak for retur.

Skärmavbild 2023-11-01 kl. 14.50.06.png

(Merk at dette bare er et bilde av symbolet, og det kan ikke skrives ut i artikkelen)

Du vil da kunne velge om du vil bytte eller kun returnere produktet ditt. Dersom du ønsker å bytte, velger du selv hvilket produkt du ønsker å bytte til.

Har du brukt en rabattkode, kontakt oss i skjemaet nederst til høyre så hjelper vi deg.

Hvis du har handlet under en 2 for 1-kampanje eller i vårt 2 for 1-utsalg, må du bruke returårsaken nedenfor og oppgi i kommentarfeltet hvilket produkt du ønsker i bytte, så sender vi deg det nye paret.

Skärmavbild 2023-01-13 kl. 12.06.54.png

(Merk at dette bare er et bilde av symbolet, og det kan ikke skrives ut i artikkelen)

NB! Brillene du vil bytte ut må være i samme stand som da du mottok dem.