Betingelser for retur & bytter

 • Vårt mål er at du skal være helt fornøyd med produktet eller produktene du kjøper fra oss. Hvis du bestiller fra nettsiden har du rett til å angre på ditt kjøp, uansett hva anledning skulle være, innen dager etter at du har mottatt produktene. Hvis du benytter din angrerett må du sende produktene tilbake til oss.

  Returer
  Du må sende produktene uten å drøye tiden unødvendig, og under enhver omstendighet senest 30 dager etter at du mottok din bestilling. I forbindelse med tilbakebetaling av godkjent retur trekker vi fra 60kr som returkostnad.

  Sjekk at alle produkter som skal returneres og se til at de er i samme stand som de ble mottatt for å få full tilbakebetaling. Dette gjelder etiketter, esker osv.

  Bytter
  Kostnadsfrie bytter gjelder kun hvis du vil bytte til en annen modell eller styrke. Sjekk at alle produkter som skal returneres og se til at de er i samme stand som de ble mottatt for å få full tilbakebetaling. Dette gjelder etiketter, esker osv.

  Retur ved “2 for 1“ - kampanjer
  Ønsker du å returnere deler av tilbudet vil ingen tilbakebetaling gjennomføres. For at tilbakebetaling skal gjennomføres må alle produkter som var en del av tilbudet returneres.

  Retur av produktpakke med pakkepris
  Det er ikke mulig å returnere deler av et pakketilbud som kommer med pakkepris. Ved retur må hele pakken returneres for at tilbakebetaling skal gjennomføres.

  Retur ved øvrige tilbud
  Hvis du velger å returnere deler av en kampanjebestilling, f.eks. 2 for 1, gjelder ikke lenger rabatten.

 • Fikk du svar på spørsmålet ditt?