Hvilke brilletyper selger dere?

• Lesebriller
    Lesebriller er for deg som har problemer med nærsynet etter fylte 40 år. De er tilpasset for deg som kun har behov for å se på en bestemt avstand.

Blått lys briller
    Våre blått lys briller - med eller uten styrke - beskytter mot skadelig blått lys fra skjermer og bæres med fordel når du bruker din smartphone, nettbrettet, TV eller datamaskin.

Progressive briller
    Korrigerer alderssynthet (presbyopi). Øvre del av glasset er uten styrke og i nedre delen finnes styrker for leseavstand. I mellom endres styrkene gradvis mellom klart glass og styrke.

Solbriller
    Våre solbriller - med eller uten styrke - er både flotte og funksjonelle samt beskytter de dine øyne mot UV-lys.